+358 3 3406 455 myynti@paperikonttori.com
Select Page

AINEISTO

Paino-aineiston voit toimittaa tarjouksen mukaisesti. Suosimme palveluita kuten Dropbox ja WeTransfer. Dropbox palvelu vaatiin kirjautumisen palveluunsa ennen lähettämistä. WeTransfer palvelun kautta voit lähettää rekisteröitymättä. Pienet aineistot sekä mahdollisen ohjeistuksen voit toimittaa sähköpostilla osoitteeseen aineisto@paperikonttori.com. Mikäli käytössäsi on Google Suite- tai Microsoft Office 365-palvelu voit käyttää GoogleDrive- tai OneDrive-palveluita aineiston lähettämiseen.

Paino-aineisto toimitetaan valmiiksi PDF-muodossa. Sivut pitäisi olla yksittäisiä sivuja ei sivupareja tai aukeamia. Sivuissa pitäisi olla 3 mm leikkuuvara ja leikkausmerkit. Samassa tiedostossa voi olla useita sivuja, mikäli sivujärjestys on tiedostossa oikein.

Värimääritykset pitää olla tehtynä tarjouksen mukaisesti; 1-, 2-, 4- tai 5-värisenä. Värit tulee olla prosessi-värejä (CMYK/Process), lisävärit spot-väreinä. Kuvien resoluutio pitäisi olla vähintään 300 dpi, grafiikka 1200 dpi. 

Maksimi painopinta-ala on 900 x 1280 mm.

 

TOIMITUS

Toimitus- ja osoiterekisterit voit toimittaa sähköpostilla osoitteeseen aineisto@paperikonttori.com. Osoiterekisterit olisi hyvä salata salasanalla ennen lähetystä. Olemme käyttäneet AxCrypt-ohjelmistoa tiedoston salauksessa. Voit ladata ilmaisversion tästä; AxCrypt.

KYSYTTÄVÄÄ

14 + 12 =